...s romok fölött, magosan egy csillag meghirdette a hajnalt. /Was Albert/

2009. dec. 27.

Tükör: Becsület egy van!


Mindig a többség választ kormányt! És vagy együtt sikerül előbbre lépnünk, vagy sohasem!

Kormányváltás van készülőben! Mint a bányász, ki ledolgozva műszakját, várja a napfényt, s a levegőt, mi a szabadság érzetét kelti, várja a nép hogy fellélegezzen! Az ország 60%-a létminimum alatt! Nemzeti vagyon már nincs! Egészségügy, oktatás kiszolgáltatottá téve!
A jövő biztos emberei megmondóként nyilatkoznak már: az oktatásnak kiemelt szerep jut, nagyobb anyagi megbecsülést a tanároknak! Az egészségügy szintén fontos, nagyobb anyagi megbecsülést az orvosoknak! A kis és közepes vállalkozókat megsegítjük!
A volt Orbán-kormány sikertelen kórház magánosítója, egy volt besúgó fia, és egy Fehérváron okkal nem szeretett gyáriparos szavai ezek. Olyan Deja- vu érzésem van. Az ország értelmiségi „húzó” rétegét kiemelve, megint elfeledve vannak az ország termelői: a munkás és a paraszt! Mintha ők másik valóságban élnének, örökre szegényen és kiszolgáltatottan!

2 megjegyzés:

  1. Mit fog tenni a fidesz, hát folytatja ugyanezt, ami most megy. Annyi rossz törvényt, annyi új sarcot, adóemelést hoztak össze ez alatt a 8 év alatt, majd figyeljük meg, mennyit von vissza ezekből a fidesz

    VálaszTörlés
  2. A nyolcvanas években találták ki a szocik, hogy a nép "választhasson" két képviselő közül. Mindkettő szoci volt. A választás ma is lehetséges. Úgy gondolták válasszunk A és B között! A C válasz nehezen fér a fejükbe!

    VálaszTörlés