...s romok fölött, magosan egy csillag meghirdette a hajnalt. /Was Albert/

2009. dec. 30.

Azt mondja Kövér László..., hűha, ez elég bolgárgyörgyösre sikeredett,


Kövér László Jobbikot és MSZP-t összeboronáló patologikus rémlátomásainak sikerült még az abszolút Fidesz-emlőkön csüngő média értelmesebb sajtómunkásainál kivernie a biztosítékot. Kevés fideszes megmondóembernek sikerült eddig kivívnia, hogy gyakorlatilag lehülyézzék a Heti Válaszban, neki összejött.

Azt mondja Kövér László..., hűha, ez elég bolgárgyörgyösre sikeredett, szóval még egyszer: Kövér László szerint már most látszik egy látens munkamegosztás a szocialisták és a Jobbik között. A Fidesz választmányi elnöke úgy véli, hogy a két párt megpróbálja erkölcsi értelemben ellehetetleníteni a fideszes jelölteket, és az egész pártvezetést. Amihez a muníciót az MSZP fogja adni, mert rájöttek, hogy a saját médiájuk vagy a kocsmai suttogó propaganda helyett hitelesebb, ha jobbról érkezik a rágalom.

Az a baj, hogy még mindig itt tartunk. Hogy a Fidesz egyik erős embere teljes meggyőződéssel hitet tesz az online kommunikációs csatatéren egyébként igen népszerű MSZP-Jobbik összefonódásról szóló összeesküvés-elmélet mellett. Miszerint ugye a Jobbik a szocialisták kreálmánya, s a szerveződés egyetlen célja, hogy jobbról csenjen el szavazatokat a Fidesztől.

(És van ennek buta baloldali változata is, miszerint a Jobbikot személyesen Orbán Viktor nevelgette világra.)

Ébresztő! A Jobbik önmagától és önmagának lett az, ami. Egy parlamenti belépőre esélyes párt. Nem nevelgette, nevelgeti őket senki, nincs a háttérben gonosz szocialista ármánykodás: a radikális párt prominensei csúnya kifejezéssel élve megtalálták a piaci rést, és ügyesen be is töltötték azt. Ennyi az egész, jó reggelt kívánok! (barikád)

A számszerűség tükrében: a lakosság 30 % alatti része polgári (liberális-konzervatív) , 15% a radikális nemzeti, a baloldal szavazói elkeseredésükben nem nyilatkoznak. Látszik hogy a Fidesznek átkell gondolnia a kapcsolatát a Jobbikkal, mert hosszútávon csak így őrizheti meg a jobboldal többségét! Illetve veszélybe kerül a következő választáson az elsőbbsége, mert a Jobbik radikalizmusa még feljövőben van.Remélhetőleg a Jobbik a parlamenti megbízhatóságot fogja garantálni, a nemzet növekvő támogatása mellett. A neoliberális erőkről pedig végképp elfeledkezhetünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése