...s romok fölött, magosan egy csillag meghirdette a hajnalt. /Was Albert/

2010. ápr. 6.

Mikor lesz valódi demokrácia?

A feszültség keltés az ország lakói között nem jött be igazán a kormányzó erőknek. Bár sok gonoszságot kitaláltak, sok ügyet kreáltak, mégis kipukkant lufijuk, s erőtlenül, hiteltelenül végelgyengülésben szenvedő orrszarvúhoz hasonlítanak, haláluk előtt még finganak egyet a porba, látszat félelemkeltést produkálva, de már a verebek is a fejükre tojnak. Szánalmas helytartók voltak, de óriási kárt okoztak Nemzetnek, Hazának.
Az ország sorsát régóta vezérlő háttérhatalom azonban továbbra is feszültséget gerjeszt. Holokauszt törvényt fogadtat el, kételkedést okozva azokban is kik nem érdeklődnek e téma iránt. Perlik a Mávot 80 év után, talán ostorozzuk meg a vagonokat?
Gonoszság, nyerészkedés, liberalizmus, a Hazánkat végérvényesen halálba lökni szándékozó erők nem adják fel. Szusszanásnyi időt adnak csak, gondoljuk javul a helyzet, de markukból el nem engednek! S ha valakik szakítani akarnak az elmúlt húsz évvel, ha a törvényen kívüliséget megszüntetni akarják, ha a ki mint vet úgy arat elvét hirdetik, ha büszke magyarnak kívánnak maradni, azt közellenségnek kiáltják.
Igen, akadnak a nemzeti oldalon is „rossz” múltú emberek. Egyik kicsit füvezett, a másik egyszer jól berúgott, van leány ki pornózott, s akadt egy köztörvényes is. Ezek az emberek nem fedték fel a múltjukat , de kárt nem okoztak nemzetünknek. Bár csak minden pártban ennyi lenne csak a bűnös!
Azon gondolkodom hogy a Nyíregyházán egybeterelt zsidó zászló alatt Anti magyarkodó vajon mit szeretne! A lemondás hazátlanná tesz! Vona Gábor utalt rá hogy lehet néhány hónap múlva hárommal kevesebb parlamenti párt lesz, ha valóban bekövetkezik az elszámoltatás, e pártok vezető elitje igencsak megfogyatkozik! De azután kezdődhetne a valódi demokrácia!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése